En İyi Android Uygulamaları – Tarayıcı

En İyi Android Uygulamaları – Tarayıcı

Eğer tablet ya da akıllı telefonunuz ile internette gezmek istiyorsanız bir tarayıcıya ihtiyacınız olacaktır. Ancak cihazınızla yüklü gelen tarayıcı her zaman sizi memnun etmeyebilir. Bu nedenle ekstra bir tarayıcı indirmek daha iyi bir deneyim yaşamanızı sağlayacaktır.

google chrome

Chrome

Listemizin ilk sırasında Google tarafından geliştirilen Chrome yer alıyor. Bildiğiniz üzere Android de Chrome tarafından geliştirildi. Bu nedenle birçok Android cihazda dahili olarak gelen tarayıcı uygulaması Chrome oluyor. Ancak sizin cihazınızda Chrome yer alıyorsa kesinlikle denemeniz gerek.

Google Chrome’un en büyük avantajlarından birisi, bilgisayarınız ile senkronize olabilmesi. Eğer bilgisayarınızda da Chrome kullanıyorsanız, aynı hesap ile giriş yaptığınız anda iki cihazı birbirine bağlayabilirsiniz.

Bunun haricinde yer imleri, hızlı kullanım, başarılı arayüz ve daha birçok unsura sahip olan Google Chrome, mobil cihazlarda da oldukça başarılı bir sonuç veriyor.opera

Opera

Listemizin ikinci sırasında ise Opera yer alıyor. Birçok tarayıcının sahip olduğu yer imleri, gizli mod vb. özelliklere sahip olsa da Opera’nın çok daha güçlü silahları da mevcut. Bunların arasında en çok dikkat çeken şüphesiz VPN oluyor.

Opera, dahili bir VPN bağlantısı seçeneği ile kullanıcılara sunuluyor. Böylece, yalnızca tek bir dokunuşla kullanıcılar VPN ağına bağlanabiliyor. Ayrıca, uygulama içinde yer alan reklam engelleyici de tarayıcı deneyiminizi yükselten araçlardan birisi oluyor.

Bunun haricinde farklı özelliklere de sahip olduğunu belirtmek gerek. Örneğin, tarayıcı içinde yer alan QR okuyucu, parola yöneticisi, okuma modu vb. özellikler ile kullanıcı deneyimi her zaman ön planda tutuluyor. Ayrıca, oyuncular için geliştirilen farklı bir Opera sürümü de mevcut. Bu iki uygulamayı da incelemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

brave android uygulamalar

Brave

Tarayıcı önerilerimizin son sırasında ise Brave yer alıyor. Özellikle son yıllarda adını daha sık duymaya başladığımız Brave, en hızlı ve güvenilir deneyimi sunmayı hedefliyor. Bunun için attığı en önemli adım ise reklamları engellemek oluyor.

Brave, içerisinde dahili bir AdBlocker ile kullanıcılara sunuluyor. Buna ek olarak bir pop-up engelleyici de tarayıcıda yer alıyor. Böylece, istenmeyen reklamlara karşı bir mücadele verdiğini söylemek mümkün.

Bunun haricinde Brave, cihazınızın performansını da yükseltmeyi hedefliyor. Pil ve veri açısından da oldukça tasarruflu bir performans sergilediği belirtilen bu tarayıcı, daha birçok özelliğe sahip. Senkronizasyon, yer imi kaydetme vb. unsurlar ile de kullanışlılık açısından başarılı bir uygulama olduğunu söylemek gerekli.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url