En İyi Android Uygulamaları – Oyun

En İyi Android Uygulamaları – Oyun

Android cihazınızda yer almasını isteyebileceğiniz uygulamalar arasında oyunlar da yer alıyor. Mobil oyun dünyası dipsiz bir kuyu olsa da aralarından seçtiğimiz üç başarılı oyunu da bu listeye eklemek istedik. Ancak daha fazlasını istiyorsanız düzenli olarak güncellediğimiz mobil oyun önerileri içeriğimizi okumanızı öneriyoruz.

call-of-duty-mobile

Call of Duty Mobile

Android cihazlar için önermek istediğimiz ilk oyun bir FPS ve battle royale oyunu olan Call of Duty Mobile oluyor. Savaş oyunlarından hoşlanıyorsanız Call of Duty Mobile’ı beğeneceğinize şüphemiz yok.

Son dönemlerin en gözde oyun türlerinden olan battle royale’in önemli temsilcilerinden birisi olan Call of Duty Mobile, tamamen ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor. Ancak oyun için parayla satılan nesneler olduğunu da belirtmek gerek.

Call of Duty Mobile haricinde göz atabileceğiniz diğer savaş oyunlarına da parantez açalım. PUBG Mobile ve Fortnite da oynamak isteyebileceğiniz mobil oyunlar arasında yer alıyor. Bu üç oyuna da göz atmanızı kesinlikle öneriyoruz.beatstar

Beatstar

Savaş oyunlarının ardından önerilerimize daha sakin bir oyun ile devam ediyoruz. Beatstar, bir ritim ve müzik oyunu olarak ifade ediliyor. Şarkılar ile uyumlu bir şekilde tuşlara bastığınız bu oyun, Guitar Hero’nun mobil versiyonu demek yanıltıcı olmayacaktır.

Mobil bir oyun olması ve dokunmatik ekran ile oynanması sayesinde oyunun mekanikleri biraz daha farklı tabii ki. Ancak, oyunun son derece eğlenceli olduğunu belirtmek gerekli. Eğer müzik oyunlarını seviyorsanız Beatstar’dan daha iyisini bulmanızın zor olduğunu söyleyelim.

Oyunun tek olumsuz yanı, kullanıcıları zaman zaman oyun içi harcamalara yönlendirmesi oluyor. Örneğin, kutu açmak ya da yeni şarkılarla oynamak için oyun içi harcama yapmanızı isteyebiliyor. Tüm oyun boyunca herhangi bir para harcamadan da bu unsurlara ulaşmanız mümkün. Ancak para harcarsanız daha hızlı açılacağı da aşikar.

league-of-legends-wild-rift

League of Legends: Wild Rift

Son oyun önerimiz ise strateji ve MOBA diyebileceğimiz League of Legends: Wild Rift oluyor. Bilgisayar oyunu olan League of Legends’ı ya da LoL’ü daha önce mutlaka duymuşsunuzdur. Aynı oyunun mobil versiyonu olan Wild Rift, henüz üstünden bir yıl geçmemesine rağmen en iyi mobil oyunlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Standart oyun modunda 5v5 şekilde savaştığınız bir oyun olan League of Legends, derin hikayesi ve karakter çeşitliliği ile rakiplerine fark atıyor. Özellikle arkadaşlarınızla oynadığınızda tadını sonuna kadar çıkartacağınız Wild Rift, Android cihazınızda yer alması gereken uygulamalar arasında.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url