En İyi Android Uygulamaları – Kamera

En İyi Android Uygulamaları – Kamera

Tarayıcınızı seçtikten sonraki adım ise cihazınıza bir kamera uygulaması yüklemek oluyor. Kimi zaman telefon ya da tabletin içinde yüklü gelen kamera uygulaması yetersiz kalabiliyor. Burada devreye kamera uygulamaları giriyor. Biz de sizler için üç tane kamera uygulaması seçtik.

open-camera android uygulamalar

Open Camera

Listemizin ilk sırasında açık kaynaklı bir uygulama yer alıyor. Open Camera, tamamen ücretsiz bir şekilde inanılmaz başarılı bir deneyim sunuyor. Kameranın sunduğu farklı ayarlar ile istediğiniz fotoğrafları çekmenize olanak sağlıyor.

Beyaz dengesi, ISO ayarı, çeşitli sahneler için ön ayarlar gibi seçenekler ile manuel bir kullanım isteyen kullanıcılar için oldukça işlevsel olduğunu belirtelim. Buna ek olarak otomatik bir modu da bulunuyor. Ayrıca, HDR, RAW dosyalarına da destek sağlıyor.

Daha önce de belirttiğimiz gibi bu uygulama tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuluyor. Eğer Android cihazınızdaki kamera sizi hiç memnun etmiyorsa kesinlikle denemeniz gereken bir uygulama olduğunu belirtelim.

vsco

VSCO

Kamera uygulamaları listemizin ikinci sırasında VSCO yer alıyor. Uzun yıllardır piyasada bulunan bir kamera uygulaması VSCO. Bu nedenle ismini daha önce duymuş olmanız muhtemel. VSCO’nun kamera performansı gayet başarılı olsa da çok daha fazlasını sunuyor.

VSCO’nun sağladığı topluluk desteği adeta bir sosyal medya platformu olmasını sağlıyor. Eğer fotoğrafçılıkla ilgileniyorsanız ve çektiğiniz fotoğrafları diğer kişilerle paylaşmak istiyorsanız VSCO sizin için son derece gerekli bir uygulama.

Bunun haricinde VSCO’nun sahip olduğu çekim araçları da kullanıcıları memnun ediyor. Fotoğraf çekmeyi seven herkesin en azından bir kez göz gezdirmesini tavsiye ediyoruz. Uygulama ücretsiz olsa da VSCO’nun ücretli bir sürümünün de olduğunu belirtelim.



line

LINE

Önereceğimiz son kamera uygulaması ise LINE oluyor. Piyasadaki en popüler kamera uygulamalarından birisi olan LINE, milyonlarca insan tarafından kullanılıyor. Üstelik yalnızca fotoğraf çekmek için değil, aynı zamanda fotoğraf düzenlemek için de oldukça başarılı bir uygulama olduğunu söylemek gerek.

Fotoğrafçılık ile yoğun bir şekilde ilgilenen kişilerin her istediğini sunmasa da günlük kullanımda birçok kişiyi memnun edeceğine şüphe yok. Bu nedenle LINE, daha çok günlük kullanıma uygun bir kamera uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz bir şekilde indirildiğini de belirtelim.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url