En İyi Android Uygulamaları – Dizi/Film/Video

En İyi Android Uygulamaları – Dizi/Film/Video

İçerik üretiminin revaçta olduğu bu dönemde bir içerik izleme platformu da cihazınızda kesinlikle yer almalı. Bizim sizler için seçtiğimiz içerik izleme platformları ise günümüzde en popüler olan uygulamalar. Ancak bu uygulamalar ücretsiz olarak indirilse de abonelik için ekstra ücret isteyebilir.

netflix-logo android uygulamalar

Netflix

Dünyanın dizi ve film izleme konusundaki bir numaralı tercihi olan Netflix, bizim de ilk önerimiz oluyor. Aktif bir aboneliğiniz varsa kesinlikte telefonunuza ya da tabletinize de indirmeniz gereken Netflix, günümüzün vazgeçilmez uygulamalarından olma yolunda ilerliyor.

Bilmeyenler için kısaca anlatmak gerekirse Netflix, dizi ve film izlemeye olanak sağlayan bir video içerik platformu. Aynı zamanda kendi üretimi olan içerikler ile de ödülleri toplayan Netflix, dünyadaki dizi ve film kültürünü bambaşka bir noktaya götürüyor.

Yalnızca dizi ve film izlemeye değil aynı zamanda izlediğiniz içerikleri göz önünde bulundurarak size öneriler sunmaya da yarayan bu uygulamaya göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Video oynatıcısında yer alan özellikler ile kullanışlı olduğunu da belirtelim.

prime-video

Prime Video

Bir başka içerik izleme platformu ise Prime Video oluyor. Amazon’un sahip olduğu bu platform, kendi ürettiği içeriklerin yanı sıra dünyanın en sevilen dizi ve filmlerine de ev sahipliği yapıyor. İçerisinde hoşunuza gidecek en az bir içeriğin yer aldığını belirtelim.

Prime Video’nun video oynatıcısı hakkında ayrı bir parantez açmak gerekli. Bu oynatıcıda yer alan X-Ray isimli özellik sahnede yer alan oyuncuların kim oldukları, hangi karakteri canlandırdıkları gibi unsurları doğrudan kullanıcılarla buluşturuyor. IMDb üzerinden topladığı bu bilgiler ile kafalardaki soru işaretlerini siliyor.

Prime Video uygulaması ücretsiz olsa da daha önce belirttiğimiz gibi bir aboneliğe sahip olmanız gerekmekte. Amazon Prime aboneliği dahilinde olan Prime Video’ya da göz atmanızı öneriyoruz.

youtube-logo

YouTube

İçerik platformu denince akla ilk gelen uygulamalardan birisi ise şüphesiz YouTube oluyor. Son 10 yılda hayatımızı değiştiren YouTube, dünyanın en büyük içerik platformlarından birisi. Her gün milyonlarca kullanıcıya kapılarını açan YouTube aynı zamanda yüzbinlerce içerik üreticisine de sahip.

YouTube da Google’ın araçları arasında yer alıyor. Bu nedenle Android cihazınızda yüklü olarak gelmesi muhtemel. Ancak eğer cihazınızda bulunmuyorsa kesinlikle indirmenizi öneriyoruz. İçerisinde müzikten nasıl yapılır videolarına, tarihi incelemelerden komedi içeriklerine kadar her konuda videoya sahip olan YouTube’un size hitap edecek bir kategorisi olduğuna şüphemiz yok.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url