En İyi Android Uygulamaları – Diğer

En İyi Android Uygulamaları – Diğer

Kategorilerimizin sonuna gelsek de önermek istediğimiz uygulamalar henüz bitmedi. Herhangi bir kategoriye yerleştiremediğimiz uygulamaları da bir araya toplayıp sizinle paylaşmak istedik. Bunların arasında verimlilik, hava durumu, spor vb. birçok kategoriden içerik yer alıyor.

letterboxd android uygulamalar

>

Letterboxd

Dizi ve film izlemeyi seven kullanıcıların hayranlık duyacağı bir uygulama ile başlıyoruz. Letterboxd, izlediğiniz dizi ve filmleri kaydedebileceğiniz, puanlayabileceğiniz ve hakkında inceleme yazabileceğiniz bir sosyal medya platformu diyebiliriz.

Eğer film ve diziler hakkındaki yorumlarınızı paylaşmak istiyorsanız Letterboxd sizin için mükemmel bir uygulama. Ayrıca, diğer kişilerin bu dizi ve filmler hakkında ne yorumlarda bulunduğunu da bu uygulama ile görebilirsiniz.

Üstelik, sinemasever arkadaşlarınız varsa uygulamayı hep beraber indirebilir ve birbirinize filmler önerebilir, incelemelerinizi paylaşabilirsiniz. Görüşlerinizi paylaşmak ve yeni filmler keşfetmek harika bir uygulama olan Letterboxd’a mutlaka bakın.duolingo

Duolingo

Yabancı dil öğrenmek kimi insanlar için oldukça önemlidir. Bunun için teknolojiden yardım almak da artık mümkün. Yabancı dil öğrenme uygulamaları arasından sizler için seçmiş olduğumuz uygulama Duolingo oluyor.

Dünyanın çeşitli noktalarından onlarca dili öğrenmenize olanak sağlayan Duolingo, günümüzdeki en popüler dil öğrenme uygulaması. Üstelik yalnızca dil öğrenmek isteyenler değil, aynı zamanda öğrenmekte olduğu bir dili pekiştirmek isteyenler için de eşsiz bir araç olduğunu belirtelim.

Duolingo’nun en iyi dil öğrenme uygulamalarından birisi olduğunu belirtmiştik. Telefonunuzda yer alan bu uygulama ile her an her yerde pratik yapabilirsiniz. Ayrıca diğer uygulamalar için de dil öğrenme uygulamaları önerdiğimiz içeriğimize göz atabilirsiniz.

discord-logo

Discord

Haberleşme uygulamalarını piri olan Discord da Android cihazınızda kesinlikle yer alması gereken uygulamalar arasında yer alıyor. Özellikle bilgisayarda halihazırda Discord kullanıyorsanız telefonunuzdaki uygulama size fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Discord’u bilmeyenler için uygulamayı kısaca özetleyelim. Arkadaşlarınızla ve tanıdıklarınızla haberleşmek için kullanılan Discord bir iletişim uygulamasıdır. Uygulama içerisinde dileyen kullanıcılar mesajlaşabilir. Aynı zamanda sesli görüşme için odalar oluşturmak da mümkündür. Üstelik Discord kameralı görüşme desteği bile sağlamaktadır.

Discord’un en başarılı yanlarından birisi ise otomasyon ve botlardır. Bu sayede işlerinizi kolaylaştıracak botlar oluşturabilir ve arkadaşlarınızla iletişim halinde kalabilirsiniz. Discord tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sunulmaktadır.

Forest

Android için en iyi uygulamalar listemizde yer alan bir başka uygulama ise Forest oluyor. Eğer bir odaklanma uygulaması arıyorsanız Forest size oldukça yardımcı olacaktır. Aynı zamanda Forest, dünyaya da destek olan çevreci bir uygulama olması yönünden dikkat çekmektedir.



Forest, içinde odaklanma için belli araçlar bulunduran bir verimlilik uygulamasıdır. Uygulama sayesinde odaklanmaya başladığınızda telefonunuzu devre dışı bırakabilirsiniz. Forest, odak modu ile telefondaki uygulamalara girmenizi engellemektedir. Böylece belli bir süreliğine telefonu elinize alsanız dahi kullanmanız mümkün olmamaktadır.

Tabii ki acil durumlar için belli ayarlamalar ve izinler vermek mümkün. Ayrıca dilediğiniz zaman odak modunu sonlandırmak da bir seçenek. Ancak her odaklanma başlangıcında Forest sizin için sanal arsanız bir ağaç dikiyor. Odaklanma sonuna kadar sürmezse bu ağaç soluyor. Bu nedenle sürekli odak modundan çıkarsanız ölü ağaçlarla dolu bir arsa ile karşı karşıya kalacağınızı bilmeniz gerek.

accuweather-logo

AccuWeather

Listemizde bir hava durumu uygulamasına da yer vermemek olmazdı. AccuWeather, dünyanın en popüler hava durumu uygulamalarından birisi olmasıyla dikkat çekiyor. Uzun yıllardır dünyanın her yerinden kullanıcıya hizmet veren AccuWeather, birçok kullanıcının varsayılan hava durumu uygulaması oluyor.

Dünyanın dört bir yanına hava durumu bilgisi sağlayan bu uygulama tabii ki farklı dil desteklerine de sahip. Bunların arasında Türkçe de yer alıyor. Radar animasyonları ve uydu görüntüleri ile bunu destekleyen AccuWeather bir numaralı hava durumu uygulamanız olacak.

Tabii ki tek hava durumu uygulaması AccuWeather değil. Eğer farklı bir uygulamaya da göz atmak isterseniz hazırladığımız en iyi hava durumu uygulamalarından oluşan listeye göz atabilirsiniz. Aralarından hoşunuza gidecek bir uygulamaya ulaşacağınıza eminiz!

nike-training-club-logo android uygulamalar

Nike Training Club

Gelişen teknoloji bizlere spor yapmak konusunda da farklı seçenekler sunuyor. Akıllı telefonunuzda yer alan bir uygulama aracılığıyla spor yapmak artık mümkün! Android cihazlar için en iyi uygulamalar arasında yer verdiğimiz spor uygulaması ise Nike Training Club oluyor.

İçerisinde farklı planlara, hareketlere ve çok daha fazlasına sahip olan Nike Training Club, spor yapmak isteyenler vazgeçilmezleri arasında. İstediğiniz yoğunlukta ve tempoda belirlediğiniz planınız ile düzenli spor yapmanız konusunda sizi teşvik ediyor.

Bunun yanı sıra yalnızca ağırlık ve ekipman kullanarak değil, ağırlıksız da spor yapmanız için programlar oluşturabiliyor. Eğer spor yapmak istiyorsanız Nike Training Club uygulamasını Android cihazınıza kesinlikle indirin. Ayrıca diğer spor uygulamalarına da göz atmayı unutmayın.

notion-logo android uygulamalar

Notion

Not almak için bir uygulama mı arıyorsunuz? Android cihazınızda not almak için gerekli uygulamalar yok mu? Notion sizin için biçilmiş kaftan. Not alma konusunda çıtayı çok yükseklere çıkartan Notion, yalnızca telefonunuzda değil aynı zamanda tüm cihazlarınızda ortak bir not alma deneyimi sunuyor.

İçerisinde yer alan araçlar ile oldukça detaylı notlar alabildiğiniz Notion, aynı zamanda önceden hazırlanmış şablonlara da sahip. Bu sayede oluşturmak istediğiniz bir takvim ya da tablo için yalnıza şablona tıklamanız yeterli oluyor. Daha sonrasında hemen not almaya başlayabiliyorsunuz.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url