En İyi 10 Android Uygulaması

En İyi 10 Android Uygulaması

1- Sketchbook


Android cihazınızda bir şeyler boyamak ya da çizmek isterseniz birçok uygulama var ancak Sketchbook; kullanım kolaylığı ve tasarımı sayesinde diğerlerinden çok daha iyi. Hiçbir şey çok karmaşık değil ve tüm araçlar bir dokunuş uzağınızda. Uygulama, katmanları destekliyor ve çok çeşitli fırça ve kalem/kalem uçları sayesinde, daha fazlasını istemek için asla zor durumda kalmazsınız.

2- Shazam


Shazam, 13 yıldır Android’de kullanılabilen bir müzik tanıma ve keşif uygulamasıdır. Bu uygulamada reklam yok ve tamamen ücretsiz. Elbette, Google ve diğer telefon üreticilerinin benzer uygulamaları ve işlevleri var ancak Shazam bağımsız ve bir melodi tanımladığınızda kolay keşif için bir dizi ekstra özellik sunar. Bu nedenle, çalmakta olan rastgele bir şarkıyı kimin yazdığını bilmeniz gerekiyorsa, telefonunuzu açın, bu uygulamayı başlatın.

3- Snapseed


Android yıllardır kaliteli fotoğraf düzenleme uygulamalarından yoksundu, ancak Snapseed’in piyasaya çıkmasıyla artık durum böyle değil. Profesyonellerin ve amatörlerin, tam özellikli bir uygulamaya sahip bir masaüstü bilgisayara atlamalarına gerek kalmadan fotoğraflarını düzeltmeleri ve düzenlemeleri için kolay bir yol sağlayan sağlam bir düzenleme uygulamasıdır. Snapseed, Photoshop’un masaüstü sürümünün yerini tutmayabilir, ancak mobil sürümü kesinlikle hepsini geride bırakıyor. Hepsinden önemlisi de uygulama ücretsizdir

4- WhatsApp


Messenger uygulamalarıyla dolu bir dünyada WhatsApp, muazzam ve özel bir kullanıcı tabanıyla en başarılıları arasındadır. Buna, kullanıcıların sohbetlerini masaüstüne götürmelerini sağlayan entegre bir web sürümünü de ekleyince rakiplerine fark atması kaçınılmaz oluyor. Facebook’a ait bu uygulama, Signal’in arkasındakiler tarafından sağlanan şifreli mesajlaşma ile destekleniyor.

5- Tasker


Tasker, Android’deki en güçlü araçlardan biridir ve Google’ın OS erişiminden sürekli olarak uzaklaşmasına rağmen, uygulama bir hedef kitle bulmaya devam etti. Bu da Tasker’ın ne kadar yararlı olduğunun bir kanıtı. Günün belirli bir saatinde karanlık modu açmak veya işten sonra evinizdeki kablosuz ağa bağlandığınızda bildirimleri otomatik olarak kapatmak gibi kendi otomasyonlarınızı kurmak için 350’den fazla farklı işlem mevcut.

6- ZOOM: Cloud Meetings


Covid yüzünden, çoğumuz video konferans hizmeti ZOOM’a aşinayız. Uygulama ücretsizdir ve ücretsiz toplantılarında 100’e kadar katılımcıyı destekler; hizmetin şu anda bu kadar popüler olmasının nedeni tam da bu. Ayrıca ücretli planları da var ve bu planlar, toplantılar için izin verilen süre sınırını uzatırken, izin verilen katılımcı sayısını da 1000’e çıkarmaktadır. Kurulumu kolaydır ve büyük bir işletmeniz yoksa, Chromebook’larda bile arkadaşlarınızla ve ailenizle ücretsiz olarak kolayca kullanabilirsiniz.

7- Snapchat


Snapchat ile, bir veya birkaç arkadaşınızla hızlı bir şekilde fotoğraf çekip paylaşabilirsiniz. Uygulama ayrıca sesli ve görüntülü aramayı da destekler. İşin aslı şu ki, ne yayınlarsanız yayınlayın bir gün sonra kaybolur. Çevrenizdeki dünyayı paylaşmanın eğlenceli ve geçici bir yolu.

8- Signal


Güvenlik ve mahremiyet için sözde hizmet veren birçok uygulama var ancak Signal; güvenlik konusunda endişe duymadan kolayca iletişim kurmasını sağlamak amacıyla sıfırdan meydana geldi. Signal, şifreli aramalar ve mesajlar göndermek ya da almak için oluşturulmuş bir uygulamadır. Uygulamanın görünümü ve verdiği his de sürekli gelişmeye devam ediyor.

9- Cookpad


Cookpad, sizi bir sürü tarifle buluşturuyor. Kolayca favori tariflerinizi ekleyin, alışveriş listelerini yönetin ve önceden beğendiklerinize göre seveceğiniz yeni tarifler bulun. Kullanmaya başladığınızda, dışarıda yemek yemek için bir bahaneniz olmayacak.

10- Adidas Running by Runtastic


Eskiden Runtastic PRO olarak adlandırılan Adidas Koşu uygulaması, favori koşu rotalarınızı izlemekten çok daha fazlasını yapabilir. Bu mükemmel fitness uygulaması, her türlü yararlı veriyi takip eder ve gelecekteki gezileri planlamanıza yardımcı olmak için bilgi açısından zengin haritalar oluşturur. Bisiklet, yürüyüş ve yürüyüş için de kullanılabilir bir uygulamadır

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url