Mount & Blade II: Bannerlord inceleme Hadi Bakalım

Mount & Blade II: Bannerlord inceleme Hadi Bakalım

oyunindirfree

Mount & Blade II: Bannerlord inceleme Hadi Bakalım


Kısa Anlatım

oyunindirfree Oyun eski zamanda geçiyor krallık kurup dünyaya hükmetmek ve adalet getirebilirsiniz . İlk başlarda tek başlıyorsunuz sonra para kazanarak ordu kuruyorsunuz.

:)

Oyunun Temel Mantığı Nedir ?

Oyunun mantığı ilk başlarda tek başlayarak sonra bir orduya doğru yol olmanız 2 seçeneğiniz var 1 krallıkta paralı asker olmanız diğeri ise kendi krallığınıza yönelik adım atmanız . 


Oyun Güzel Mi Zorlu Mu ?

Krallık kurmayı veya yönetmeyi sevenler için evet güzel . Zorluğu ilk başlarda oluyor 3000 dinar ile başlıyorsunuz bu para çok kolay bitiyor ama kazanması da o kadar zor . İlk başlarda bu kadar zor olmamalıdır .

Oyuna Yeni Başladım Taktik Nedir ?

Arkadaşlar ben hep ilk başlarda asker alıp biraz da yemek  sonra haydutları öldürerek az da olsa para kazanıyoruz . Paramızı 10 bin yaptıktan sonra direk demirciliğe kasın demircilikte Çift elli kılıç yapın bu size daha fazla para getirir ama demirciliğe başlamadan önce kayıt alın ne olur ne olmaz batmanız zor ama yine de olsun.

:)

Oyunun Yapay Zekası Nasıl ?

Bana kalırsa güzel ama biraz daha gelişmiş olmasını beklerdim yani adamlar ip gibi diziliyor ama kendisi savunma sistemi bazı yerlerde güzel olsa da bazı noktalarda bunlar niye böyle bekliyor dersiniz.


Oyunda Eksikler Nedir ?

Oyunda Eksiklikler biraz fazla ben oynadığımda ,  kaleyi fetih ettiğimde diğer bir kaleye saldırıyorum yani aldığım kaleden uzaklaştığımda direk ona saldırıyorlar ve klan üyeleri buna çok karışmıyor yani yardım etmiyorlar . Aldığın kaleye adam kattığında ise seni yiyorlar herkes sana saldırıyor artık o kadar 


Oyun Zevkli Mi ?

Oyun gerçekten zevkli kayınbabanıza saldırmanız kadar zevkli bir şey yok :D . Bakın ben saldırmıyorum kayınbaba bana saldırıyor kim damadına saldırır onu tam yapamamışlar en sonunda kellesini koparmakla çözümü buldum :D 

:)

Oyunun Bana Göre Değerlendirme Raporu


Grafik:★★★★☆ 4/5

Oynanış:★★★★☆ 4/5

Yapay Zeka:★★★☆☆ 3/5

Tasarım :★★★☆☆3/5

:)

Oyunun Linki Aşağı Kısımda

Mount & Blade II: Bannerlord

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url