En İyi 5 Dizi 1

1. The Breaking Bad (IMDb: 9.5)

Breaking Bad, IMDb’in gelmiş geçmiş en iyi diziler listesinde 5 numarada yer alan, 50 yaşında, Walter White adlı bir lise kimya öğretmeninin, ailesinin maddi gereksinimlerini karşılayabilmek için New Mexico’nun uyuşturucu imparatoruna evrilmesini konu alan efsane dizilerden. Karakterlerin derinliği, olay örgüsünün griftliği, sürükleyiciliği ile dizi gibi dizi. Bryan Cranston, Anna Gunn ve Aaron Paul’ün başrol aldığı dizi 5 sezon boyunca izleyene nefes aldırmıyor. Bölümler ortalama 50 dakika.Tür: Suç, Dram


IMDb:
 9.5 Rotten Tomatoes: %98 Google: %96 Biz Evde Yokuz: 9.4

2. Our Planet (IMDb: 9.3)

Our Planet, Planet Earth’ın yükselttiği çıtayı daha da yükseğe çıkaran, sunumunu doğa tarihçisi David Attenborough’un yaptığı doğa ve hayvan belgesel serisi. Our Planet, doğanın güzellikleri kadar dünyanın dört bir yanında insanın doğaya verdiği zararı da ele alıyor. Tek sezon ve 8 bölümden oluşuyor. Bölümler ortalama 50 dakika.

Tür: Belgesel, Doğa

IMDb: 9.3 Rotten Tomatoes: %91 Google: %98 Biz Evde Yokuz: 9

3. The Last Dance (IMDb: 9.3)

The Last Dance, efsanevi basketçi Michael Jordan’ın da forma giydiği Chicago Bulls basketbol takımının 1997-98 sezonundan yayınlanmamış görüntülerle dolu, Michael Jordan’ın hayatını ve Chicago Bulls’un diğer efsanevi oyuncularla dolu kadrosunu da arka plana alan belgesel mini dizisi. Bu projenin yıllardır yayınlanması bekleniyordu ve sonunda Netflix pandemi günlerinde olaya el atıp basketbolseverleri ve Michael Jordan hayranlarını sevindirdi. Gerçekten basketboldan anlayın veya anlamayın izleyen herkesin sevebileceği bir yapım olmuş.

Tür: Belgesel, Spor

IMDb: 9.3 Rotten Tomatoes: %96 Google: %95 Biz Evde Yokuz: 8.2

4. Avatar: Son Hava Bükücü (IMDb: 9.3)

Avatar: Son Havabükücü için Japon animesinin Amerikan versiyonu diyebiliriz. Asya esintili bu tarz o kadar beğenildi ki Avatar’ın Emmy Ödülü de var. 3 sezon boyunca Avatar Aang ve arkadaşlarının dünyayı acımasız Ateş Kralı’ndan kurtarmak için çıktıkları macerayı izliyoruz. Bizce büyük küçük herkesin beğeneceği bir yapım. Aang’den sonra Subükücü Kora’nın maceraları da çıktı ama o ilk seri kadar başarılı olamadı.

 

Tür: Animasyon

IMDb: 9.3 Rotten Tomatoes: %99 Google: %96 Biz Evde Yokuz: 

5. Rick And Morty (IMDb: 9.2)

Rick & Morty, galaksilerarası ve boyutlararası yolculuklar yaparak inanılmaz olaylara karışan çılgın bilimci Rick ve onun saf torunu Morty’nin macera dolu ve komik hikayelerinden oluşuyor. İkili her bölümde kendilerini farklı tehlikeler içinde buluyorlar. Dizinin şimdilik toplam 4 sezonu bulunuyor. Her bölüm 22 dakika sürüyor.

Tür: Animasyon, Macera

IMDb: 9.2 Rotten Tomatoes: %94 Google: %97 Biz Evde Yokuz: 8

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url