Astroneer Nedir Nasıl Oynanır Yanıtlar

Astroneer Nedir Nasıl Oynanır Yanıtlar

oyunindirfree

ASTRONEER oyunindirfree


 

Kısa Açıklama 

Bu oyun uzayda geçen gezegenleri hop hop diye uzay gemisiyle keşfettiğimiz bir oyun.. 7 Gezegen vardır. Çok Oyunculu veya tek oyunculu oyundur. Oyunda mağaralar vardır oradan girerek malzeme toplayabilirsiniz . Tabi ki sadece mağaralardan toplamıyorsunuz aşağı doğru kazarak ta malzeme bulabilirsiniz.

:)

Oyun Sıkıcı Mı ? 

Oyuna ilk başladığınızda ve baya oynadıktan sonra sıkıcı olmaya başlıyor 

Peki Neden Sıkıcı Oluyor: Sıkıcı olmasının yol açtığı şey aslında Tekrardır , bir gezegene iniyorsunuz ve aynı şeyleri o gezegende de yapıyorsunuz sıkıcılığı bu ancak finalde istenilen malzemeler baya bir yoruyor insanı onu söylemek gerek.


Oyundaki Gezegenler Aynı Malzeme Mi Var ?

Hayır , farklı farklı her gezegenin malzeme çıkma oranı vardır diyelim ki ( atıyorum oyunla alakalı değil bu dünyada altın çok Güneşte de Demir misal veriyorum ) oyunda aslında gezegene gitme zorunluluğu buradan da geliyor . Ben başka gezegene gitmek istemiyorum derseniz bir kaç parça malzemeyi yapamazsınız yani oyun tıkanır


Oyunda Canavar Veya Yaratık Var Mı ?

Oyunda canavar veya yaratık yok aslında sadece bitki var o bitkilerde tehlikeli oluyor yani sizi kovalayacak bir canavar veya yaratık yoktur.

:)

Oyunun Eksik Yanları Neler ?

Oyun iyi hoş ama çok boş dense yeridir . Oyunu ben çok beğendim ancak sıkıldım bir süre sonra yani hep aynı şeyleri yapmak sıkıyor . Şöyle söylemem lazım o Tehlikeli Bitki adı verilen şeyler her gezegende 2 3 çeşidi olmaması lazım onlarca olması lazım çünkü insan onları keşfetmesi lazım , şahsen bende öyle bir şey isterdim .


Oyunda Yaratık Yoksa Bizi Ne Öldürecek ?

Bende oyuna başlarken bunu diyordum ve Ölüyordum :D . Oyunda Oksijen ve Yere Düşme öldürüyor , oksijen bir nevi sıkıntı çıkarsa da en büyük tehlike yere düşme adam sanırım ayağından ameliyat geçirmiş yere düştüğü an ölüyor . Yani siz siz olun asla buradan bir şey olmaz demeyin oluyor. (bazen de çok yüksekten düşseniz de ölmüyorsunuz orası da ayrı)


Oyunun Amacı Nedir ?

Oyunun amacı oyunun çekirdeklerine inip oradan bir malzemeyi alıp yukarı çıkarıp sonra farklı gezegendeki yere takmaktır . İşte ben 4 tane yaptıktan sonra artık ölme kıvamına geldim git gel git gel en sonunda Yeteeeeer dedim yani 


Oyunu Tercih Eder miydin ?

Keşfetmeyi seven ve ben buranın düzenini getireceğim derseniz tam size göre bir oyun . Yalan yok bende bunu dedim ve oynadım ilk başlarda çok zevk aldım sonra bıraktım zaten çoğu oyun böyle . Arkadaşlar oyuna ben olsam arkadaşlarla girerdim arkadaşım yok derseniz Yak yak usta yak :D . Oyun güzel öneririm 

:)

Oyunun Bana Göre Değerlendirme Raporu


Grafik:★★★4/5

Oynanış:★★★☆☆ 3/5

Yapay Zeka:★★ 3/5

Tasarım :★★★4/5


Oyunun Linki Aşağı Kısımdan Ulaşabilirsiniz

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url